avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... E posibila inmatricularea fara plata taxei auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

E posibila inmatricularea fara plata taxei auto?

Am gasit un avocat carew spune ca pot inmatricula o Zafira fara plata taxei de poluare ,doar ca dureaza 4 sau 5 luni. Este posibil ?
Cel mai recent răspuns: jhon.rapidistu , utilizator 17:12, 19 Februarie 2012
Daca nu precizati amanuntele si datele tehnice ale vehicului,este greu a ne pronunta
Opel Zafira 1.6 tdi an 2001 inmatriculata in Italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog: inmatriculare auto fara plata taxei mariussyca mariussyca buna ziua am si eu o prblema si va rog sa ma ajutati M-am intors de curand din Italia in august 2011 si mi-am adus si masina mea care este un Opel Zafira ... (vezi toată discuția)
Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)
Depagubire rca pentru accident in alta tara Corneliuz Corneliuz In decembrie 2016 o ruda pleaca in Germania cu remorca mea. In Austria sunt loviti din spate de o masina inmatriculata in Romania. Politia austriaca trimite ... (vezi toată discuția)