avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CM vizat de medicina muncii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CM vizat de medicina muncii?

Buna ziua,
Va rog daca se poate, sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca toate certificatele de concedii medicale sa fie vizate si de medicina muncii sau numai anumite concedii , exemplu risc maternal?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 15:40, 9 Noiembrie 2010
Toate ar trebui. Ordinul Ministerului Sanatatii nr.233/2006 specifica la art.3, pct.6, faptul ca exemplarul 1 (alb) al certificatului de concediu medical este vizat de medicul de intreprindere. La art.10, pct.2, este mentionat cazul in care medicul de intreprindere observa completarea gresita a formularului, ca motiv de refuz de plata a concediului medical de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal miha1984 miha1984 Buna, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns... Din 1 noiembrie am intrat in concediu de risc maternal, dar dr de familie in loc sa imi dea din 1 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Viza concediu medical de la medicina muncii. mailoftraian mailoftraian Buna , urmatoarea situatie : De cate ori beneficiez de concdiu medical sunt obligat prin Regulamentul interior al Angajatorului sa vizez adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii Vioreld Vioreld buna ziua. pe 09.11 a expirat contractul cu medicul d emedicina muncii si conducerea a hotarat sa nu se mai continue cu firma respectiva. Am gasit alta firma, ... (vezi toată discuția)