avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... LITIGIU CU O FIRMA DIN AUSTRIA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

LITIGIU CU O FIRMA DIN AUSTRIA

Buna ziua. Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema, pe care am intampinat-o cu o firma austriaca. Firma austriaca a intrat in insolventa si eu am de recuperat niste bani de la ei. Ma puteti sfatui ce pot sa fac in acest sens? Ce legislatie se aplica si unde as putea gasi eu asa ceva in romaneste ca sa pot intelege si eu ceva?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 11:05, 11 Noiembrie 2010
veti avea nevoie de un avocat care, dupa studierea tuturor documentelor v-a propune solutia cea mai buna pentru dvs.
ce nu a spus colega e ca avocatul ar fi bine sa fie austriac deoarece se aplica legea statului respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot plati datoriile la stat. ce e de facut? (urgent) BOBOCEA BOBOCEA Pentru anul 2010, desi mi s-au oprit din contul firmei in doua randuri banii intrati, sunt datoare la plata obligatiilor la stat.Acum o luna, mi-au facut dosar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - card, germania Monita99 Monita99 Buna ziua, Momentan sunt in Germania. In data de 28 iulie 2013 a intrat in povesti cu mine o vecina pe facebook, m-a intrebat cum e aici, daca muncesc ... (vezi toată discuția)
Cineva sa ma ajute ok ok as vrea sa stiu cat ar dura daca cer insolventa unei s.c. care imi este datoare de anul trecut cu un miliard vechi cu facturi si contract in regula? (vezi toată discuția)