avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cineva sa ma ajute
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cineva sa ma ajute

as vrea sa stiu cat ar dura daca cer insolventa unei s.c. care imi este datoare de anul trecut cu un miliard vechi cu facturi si contract in regula?
Cel mai recent răspuns: ok , utilizator 13:37, 15 Iunie 2009
Buna seara.Nu exista un termen fix pentru solutionarea insolventei.Sfatul meu este insa sa angajati un avocat si sa incercati recuperarea sumei printr-o somatie de plata
sfatul colegului este pe cat de bun pe atat de practic.Un proces de insolventa poate dura chiar si 2 ani si nu cred ca va avantajeaza.
te sfatuiesc sa cerei repede insolventa.ori iti da imediat banii ca sa scape de dosar ori nu mai ai ce recupera niciodata.
Sa aveti totusi in vedere faptul ca, declarand insolventa, v-ati putea gasi in situatia in care sa nu aveti prioritate la executare.
multumesc, dar as vrea sa stiu pot sa cer si penalitati de intarziere, chiar daca aceste nu sant specificate in contract ? si daca da cum trebuiesc calculate?,daca ma poate cineva ajuta
multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
ok, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusesc sa-mi recuperez banii ok ok buna ziua, srl.-ul meu a prestat servicii altui srl in cursul anului trecut ,dar nu vor sa-mi dea banii, am facturi semnate. i-am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii ok ok buna seara. sant adm. unei s.c. ce are de recuperat suma de 200 000 ron ,de la o s.c.in urma lucrarilor efectuate in baza contractului si facturilor semnate; ... (vezi toată discuția)
Conditii minime pentru a cere falimentul unui debitor discover discover Buna ziua .Am de incasat de la o S.A. o suma de bani. Se pare ca voi ajunge in instanta cu ei . Dupa o conciliere esuata ( dpdv al meu ) in care nu s-au tinut ... (vezi toată discuția)