avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz sau greseala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz sau greseala?

am o intrebare, un prieten de al meu lucreaza ca si mine la o firma de paza si este agent interventie la un combinat, intr-o zi a venit la lucru si colegii lui nu au vrut sa intre la lucru in semn de protest ca seful lor de tura a fost dat afara dar el a vrut sa intre dar a stat cu ei in poarta cu ceilalti colegi.A venit seful de obiectiv in poarta si a spus ca cei care nu vor sa intre la lucru sa plece acasa si cei care vor sa ramana sa mearga pe perimetru, el si cativa dintre colegi au mers pe perimetru, dar directorul de la acel combinat a sunat la directorul de la firma de paza la care ei sunt angajati si au cerut ca toti sa fie dati afara si cei care au plecat si au parasit locul de munca si cei care au ramas, cei care au ramas au dat fiecare o declaratie prin care mentiona ca au crezut ca e sedinta in poarta si ca astepta seful de obiectiv si ca nu au fost de acord cu ceilalti colegi sa demisioneze in semn de protest si de sustinere pt seful de tura care a fost dat afara.Acum va intreb poate firma renunta la ei pe acest motiv? sau ii un abuz? sau ce risca ei? va multumesc
Cel mai recent răspuns: adrian_huned , utilizator 16:54, 9 Noiembrie 2010
prietenul dvs nu si-a indeplinit obligatiile de serviciu care decurg din raportul de munca dintre el si angajatorul sau- firma de paza si protectie prin urmare poate fi sanctionat, dar pentru asta trebuie urmata procedura legala. intentia lui de a fi solidar cu un salariat al altui angajator (combinatul) oricat ar fi de laudabila nu-l scuza.
dar asta poate duce si la faptul ca poate sa fie dat afara pe acest motiv? chear daca el a ramas la lucru si nu a plecat ca si ceilalti colegi?
Daca aceasta este singura lui abatere eu nu as sanctiona atat de drastic, ar fi suficient un avertisment. Dar daca mai exista si alte abateri, sau daca in urma acestui eveniment combinatul reziliaza contractul cu firma de paza atunci ar putea sa se justifice sanctiuni mai serioase, inclusiv incetarea contractului de munca.
nu se pune problema sa se ajunga la rezilierea contractului dintre combinat si firma doar ca celor de la combinat nu vrea sa tina cont de faptul ca cei care au fost de partea sefului de tura care a fost dat afara a plecat si cei care nu au ramas in la lucru, chear nu conteaza acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspect complice furt emilagp emilagp buna seara am o mare rugaminte la dvs d-nul/a avocat , ma numesc P. E. si sunt din vulcan , lucrez in functia de agent paza la o firma din valea jiului , ... (vezi toată discuția)
Beneficiar impune reguli firma paza grunwald grunwald Buna ziua, In doua hipermarket-uri din Iasi apartinand aceluiasi brand directorii/sefii magazin, mai nou inspectorul zonal impun societatii de paza si ... (vezi toată discuția)
Schimbare din functie fara motiv vacariu111 vacariu111 buna ziua.in 2012 m-am angajat la o firma de paza ca agent de paza.dupa un anumit timp am fost avansat ca sef de tura de catre seful de obiectiv.dupa cateva ... (vezi toată discuția)