avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... RECUPERARE CREANTE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

RECUPERARE CREANTE

CARE ESTE PROCEDURA PRIN CARE SE POATE RECUPERA O DATORIE A UNEI SOCIETATI CARE ESTE IN REORGANIZARE, IN CAZUL IN CARE DATOREAZA TAXA DE SALUBRITATE, IAR ACEASTA A FOST INSTITUITA PRIN HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL, DUPA INTRAREA SOCIETATII IN PROCEDURA DE REORGANIZARE.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 17:33, 9 Noiembrie 2010
@cornel2010

interventie moderator

Observ ca va place sa folositi un ton ridicat...deoarece in internet, scrisul cu litere mari echivaleaza cu a tipa!

Facultativ, puteti incerca sa lecturati si Regulamentul de postare in forum, ca sa va convingeti ca ati incalcat Regulamentul...si apoi, sa rescrieti mesajul dvs. cu litere mici.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie deschisa LOREDANITA LOREDANITA Poate fi atribuit un contract de furnizare produse daca la procedura, respectiv licitatie deschisa , s-a prezentat un singur ofertant? (vezi toată discuția)
Credite in timpul casatoriei cristina_cristina14 cristina_cristina14 AM CONTRACTAT MAI MULTE CREDITE LA BANCI IN TIMPUL CASATORIEI, TOATE PE NUMELE MEU.ACUMA AM DIVORTAT IAR SOTUL NU CONTRIBUIE CU NIMIC LA ACHITAREA RATELOR ... (vezi toată discuția)
Detin 4 proiecte selectate pentru fonduri europene nerambursabile Luminitac Luminitac SUNT ASOCIAT CU PARTI EGALE IN 3 SOCIETATI COMERCIALE BENEFICIARE DE FONDURI NERAMBURSABILE FEADR, SOCIETATILE DE MAI SUS AU DEPUS PROIECTE PT. ACCESARE DE ... (vezi toată discuția)