avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 85 alin 1, 2 si art 86 alin 1 din OUG 195/2002
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 85 alin 1, 2 si art 86 alin 1 din OUG 195/2002

Buna seara
Pentru comiterea faptelor de mai sus in stare de recidiva post executorie si in concurs ideal ce poti sa soliciti pe instanta?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 22:32, 9 Noiembrie 2010
Doar clementa si sa aduceti probe serioase in aparare pentru a limita consecintele juridice ale acestor infractiuni.
O recomandare pertinenta ar fi sa apelati la un avocat destoinic pentru a va asigura o asistenta juridica cat mai profesionista
Pentru a scapa cat mai ieftin desigur ca trebuie sa cereti achitarea. dar asta doar teoretic.... Un avocat ar putea sa incerce sa va ajute sa scapati...sau doar sa amanati momentul unei sentinte definitive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis a unui autovehicul si alcoolemie hadramount2000 hadramount2000 Buna ziua. Am trei probleme: 1. In 2009 am condus un autovehicul fara a detine permis de conducere, cand am fost oprit in trafic de catre politia ... (vezi toată discuția)
Furt in termenul de incercare. AllexandraB AllexandraB Daca comiti un furt si dupa o saptamana de la savarsirea faptei iti vine o suspendare pentru alcoolemie la volan . Ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
5 dosare penale fara permis Izvorani Izvorani O intrebare am...am 5 dosare penale conducere fara permis,toate facute in decurs de un an....ce as dori eu sa stiu este...se poate cu un avocat bun sa iau ... (vezi toată discuția)