avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasi infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasi infiintare firma

Ce trebuie facut pt a infiinta o firma? Ce autorizatii sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:05, 10 Noiembrie 2010
Va recomand sa va adresati Oficiului Registrului Comertului din orasul dvs.
Si pentru a lua si cele mai bune decizii in ceea ce priveste fiscalitatea, unui contabil.
Depinde ce doriti sa faceti...societate cu raspundere limitata, intreprindere individuala...Pasii ii gasiti aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
Daca ne dati mai multe date despre obiectul de activitate pe cere doriti sa-l desfasurati poate va dam un sfat ce forma de societate vi s-ar potrivi.
Banuiesc ca intrebati doar de principiu, pt ca un investitor real interesat ar fi formulat o intrebare de genul:
Ce trebuie facut pt a infiinta o frizerie? Ce autorizatii sunt necesare?
Ce trebuie facut pt a infiinta un restaurant ? Ce autorizatii sunt necesare?
Ce trebuie facut pt a infiinta un service auto ? Ce autorizatii sunt necesare?

E usor de intuit ca lista de autorizatii difera de la un domeniu la altul, iar forma de organizare cea mai potrivita, de asemenea, poate sa difere, in functie de specificul si dimensiunile afacerii..
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie Pcmarius Pcmarius Ce pasi trebuie sa parcurg pentru ami deschide o frizerie de la ,,o,, la mine in curte.detin spariu.multumesc. (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati AmaliaPopescu AmaliaPopescu Doresc sa deschid un coafor in provincie unde sa lucrez doar eu.De ce acte am nevoie pentru infiintarea unei societati sau asociatie familiala?Cum se poate ... (vezi toată discuția)