avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cerere informatie: ce manuale imi recomandati?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cerere informatie: ce manuale imi recomandati?

Va pun o intrebare destul de frecvent intalnita pe forum dar pentru care inca nu am un raspuns clar.
Ce manuale considerati a fi cele mai indicate pentru pregatirea examenului de primire in profesie?
Eu am terminat facultatea acum 5 ani si am ramas cam in urma cu publicatiile de gen.
Intentionez sa dau examenul in 2011.
Mersi si astept raspunsurile voastre.
Cel mai recent răspuns: blakie81 , utilizator 13:01, 11 Noiembrie 2010
cele indicate in bibliografie
intra pe forumul nou creat admitere in barou 2011 si ai sa gaseti mai multe variante. si eu sunt in situatia ta si te inteleg, dar tu alegi ce autor iti e mai la indemana din toate punctele de vedere- stil accesibil, pret, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)
Inscriere in barou ca avocat defintiv in urma promovarii examenului de admitere din noiembrie 2010 Allegra Allegra Am promovat examenul de admitere in avocatura organizat in luna noiembrie 2010 pentru cei care s-au definitivat in alte profesii. Am inteles ca acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Studii necesare unui avocat Alina B. Alina B. am licenta data la alta facultate si acum incep masterul acolo. Intre timp citesc si invat autodidact si dupa bibliografia de la facultatea de drept. am aflat ... (vezi toată discuția)