avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pensionare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pensionare

Ce acte trebuie sa eliberam noi ca firme unei persoane care doreste sa se pensioneze pentru limita de varsta?
Cel mai recent răspuns: Dinush , utilizator 21:35, 9 Noiembrie 2010
Trebuie sa emiteti decizia de incetare a contractului de munca, ca urmare a pensionarii, decizie emisa in urma cererii depusa de catre persoana in cauza, care trebuie sa isi intocmeasca dosarul de pensionare.(acte care sa ii ateste vechimea in munca, acte de stare civila, acte de studii, etc)
Nu trebuie sa ii eliberam o adeverinta de la Casa de pensii cu stagiul sau de cotizare? Ca mie asta mi-a solicitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea dosarului de pensionare doriacristina doriacristina Mai intai, apreciez foarte mult orice ajutor. Este prima oara cand ma ocup de un dosar de pensionare si am nevoie de cateva raspunsuri. Imi cer scuze daca am ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala agnes1999 agnes1999 Am un angajat care implineste varsta de 60 de ani in data de 03.01.2010. A depus o cerere pentru a iesi la pensie anticipata patiala cu aceasta data. As avea ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta, persoana cu handicap Bumbu Mariana Bumbu Mariana Am gradul accentuat, congenital. Am absolvit o facultate, am lucrat si m-am pensionat la limita de varsta, 58ani si 8 luni, la 1 septembrie 2008. Aveam dreptul ... (vezi toată discuția)