avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită expirarea contracului de imprumut autentificat (prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

expirarea contracului de imprumut autentificat (prin notar public)cu executare silita fara somarie

Buna ziua ,
Am facut un contract de imprumut la un notar public ( in loc de ante contract pt un apartament), care va expira pe data de 11.11.2010. in urma acestui contract am imprumutat o persoana cu suma de 35.000 de lei ron (ca avans) . eu si sotul meu urma sa cumparam de la aceasta persoana un ap cu 2 camere in Galati. Apartamentul avea datorii si proprietarul trebuie sa plateasca la intretinere 60 de mil lei vechi penalitati, dar pe care refuza sa le plateasca in baza unei legi 175 date de B . Ciuca prin care sa li stearg penalitatile celor cu venituri mici, dar legea este blocata momentan si asociatia nu vrea sa stearga acesta datorie .
Nici noi nu avem acesti bani pt a prelua aceasta datorie in afara pretului stabilit pe apartament (in contract nu se aminteste de nici un apartament ). Cum putem sa ne recuperam banii dat fiind ca s-a stabilit un anumit pret pt apartament care nu a fost consemnat niciunde . proprietarul nu mai are alte bunuri pe care sa le valorifice si sa ne dea banii . daca el vinde in acest timp apartamentul noi nu mai avem ce sa executam in + vrea sa plece in Spania pt ca are 2 copii minori acolo . ce putem face ??????????? daca depunem plangere penala mai poate pleca?
cum putem sa il executam ????????????#-o
Va rog sa ne ajutati suntem disperati .#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: erikamaria , utilizator 12:20, 11 Noiembrie 2010
pentru ce anume sa depuneti plangere penala? la dvs e litigiu civil in toata regula! consultati un avocat care sa va spuna ce tip de actiune va trebui sa promovati in instanta.
daca nu imi da banii pe 11. 11. 2010, pot sa depun plangere?
puteti incepand cu 12.11.2010.
poate sa plece din tara daca are plangere penala ?
Puteti depune plangere dar asa cum ati fost sfatuit de athe consultati intai un avocat pt a va sfatui ce fel de plangere sa depuneti si cum sa procedati in continuare.

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament David1122 David1122 Buna seara As avea o intrebare. Va rog daca ma puteti indruma. Tatal decedeaza in octombrie, vine fiul si face succesiunea. Imprumuta 5000 euro prin notar ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare cu ipoteca dpasztor dpasztor Doresc sa pun o ipoteca pe un apartament pt. care am facut o promisiune de vanzare cumparare.Ipoteca are aceasi valoare cu suma pe care trebuie sa o plateasca ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati 123soare 123soare Buna ziua, In august anul trecut parintii mei au imprumutat o suma de 50 de mil unui prieten care a returnat doar 20 de mil. Imprumutul a fost facut la ... (vezi toată discuția)