avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani imprumutati

Buna ziua,

In august anul trecut parintii mei au imprumutat o suma de 50 de mil unui prieten care a returnat doar 20 de mil. Imprumutul a fost facut la notar. De cateva luni nu a mai dat nici un ban si actul expira in martie 2016.Care este procedula de recuperare a datoriei? Tine de notarul la care s au facut actele? Se poate apela la orice executor? Multumesc anticipat pt raspunsurile dumneavoastra.
Se poate apela la executor, dar din momentul in care datoria devine scadenta.
E posibil ca pana în 2016 sa nu puteți executa contractul.
Mergeți la executor sa vadă actul și sa va spună când se poate începe executarea silita în funcție de clauzele contractuale.
Poate va mai da niște bani pana atunci.
Buna ziua, am scris in trecut despre problema mea si am ajuns la data scadenta a contractului despre care va vorbeam, ma puteti sfatuii ce trebuie sa fac in continuare, la cine trebuie sa apelez?
Daca nu intelege sa va inapoieze suma de bani imprumutata, mergeti la executor, v-am spus asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Împrumut acordat cu act notarial. bună ! am oferit un împrumut ... nicu_is nicu_is Împrumut acordat cu act notarial. Bună ! Am oferit un împrumut unei persoane despre care știu doar locul unde lucrează. În privința domiciliului am fost ... (vezi toată discuția)
Clauze contract de imprumut danielluca danielluca Am incheiat la notariat un contract de imprumut prin care am imprumutat unui prieten o suma de bani si pe care urma sa mi-o inapoieze prin plata unor rate ... (vezi toată discuția)