avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune Disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune Disciplinara

Sunt convocat la comisia de disciplina pentru ca in perioada concediului de odihna am cumparat un pachet turistic pentru care angajatorul a cordat o compensatie baneasca conform CCM pe baza facturii de la agentia de turism.Deoarece am fost victima unei fraude (tepe) turistice dovedite angajatorul doreste sa ma sanctioneze disciplinar pentru ca nu i-am returnat acea compensatie.Este normal?Ce legatura are aceasta problema cu munca asa cum prevede codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 2 Decembrie 2010
Singura psoibilitate este ca angajatorul sa-si revoce decizia respectiva , in cazul in care nu doreste sa ajunga in fata instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de turism barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd As dori ajutor in privinta intocmirii unei monografii contabile ptr. o agentie de turism. (vezi toată discuția)
Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ... Egabar Egabar Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris salariat AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, In ce masura poate fi aplicat un avertisment scris unui salariat, pentru absentarea fara a anunta angajatorul in prealabil si comportament ... (vezi toată discuția)