avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa ...

Pentru a putea fi decontate, cheltuielile cu cazarea si masa pentru angajat si membrii de familie pe perioada concediului de odihna, facturile pentru aceste servicii trebuie sa fie emise pe numele angajatului sau al firmei?
Cel mai recent răspuns: Egabar , utilizator 10:50, 11 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe numele angajatului sa fie documentele

Pentru decontarea serviciilor turistice este necesar ca salariatul să prezinte un decont la care să atașeze documentele doveditoare: factura de cazare la hotel, factura de la agenția de turism, voucher-ul de la agenția de turism, bilete/facturi de transport emise pe numele salariatului solicitant și eventual documentul privind plata serviciilor.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal
Multumesc mult pentru raspunsul prompt. Asa am procedat si eu, dar de la contabilitate mi-a spus ca trebuiau emise pe firma. Exista undeva in Codul fiscal sau in alt document explicit aceasta prevedere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta tuilleries tuilleries Buna ziua. Am fost plecata in concediu la Gura Humorului, la pensiunea de 4 stele (asa era afisajul si plata) pentru o saptamana. Rezervarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli fara factura adrianolteanu adrianolteanu Am urmatoarea situatie: Am calatorit in iunie 2015 cu familia in Grecia pe cont propriu, nu prin agentie turism. Am achitat cazarea si am primit de la hotel un ... (vezi toată discuția)