Am 17 ani si as vrea sa ma angajez ca picol/ospatar, am 10 clase terminate la Colegiul Economic Viilor.
As vrea sa stiu cat ar trebui sa fie salariul minim pentru picol sau ospatar.
Am lucrat in practica la Radisson ca ospatar(vreau sa stiu daca aceasta se poate adauga la marirea salariului sau sansele mai mari de angajare)
Ce acte sunt necesare pentru a ma angaja?
Stie cineva se face un Cureiculum Vitae dupa modelul nou european?(cel vechi stiu cum se face dar am inteles ca trebuie sa-l fac conform noului model european:( )
Puteti sa ma ajutati cu acestea va rog?
Salariu minim pentru ospatar este de 720 lei ...
Pentru inregistrarea contractului de munca la inspectoratul de munca, trebuie depuse urmatoarele documente:
- 3 contracte individuale de munca in original, cate unul pentru fiecare parte (angajator si angajat) si unul pentru inspectoratul de munca;
- carnetul de munca al salariatului. In lipsa unui carnet de munca se va depune la inspectoratul de munca declaratia pe proprie raspundere a salariatului ca nu detine un astfel de carnet, iar in situatia in care carnetul nu a fost eliberat salariatului de fostul angajator, declaratie pe proprie raspundere ca acesta se afla la fostul angajator.
- copie dupa actul de identitate al salariatului;
- copie certificat de nastere;
- copie dupa diploma de studii.
De asemenea, potrivit art. 27 alin. (1) din Codul muncii o persoana poate fi angajata in munca numai in baza unui certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci .
Angajare maseur
mamon
Buna ziua!Firma doreste angajarea unui maseur.(avem o activitate sezoniera)Va rog sa-mi spuneti,daca in afara de adeverinta de la medicul de familie,cu ... (vezi toată discuția)