avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar personal pentru un angajat la un SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar personal pentru un angajat la un SRL

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa cuprinda dosarul de personal al unui nou angajat la un SRL?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ANCA2002 , utilizator 16:34, 11 Mai 2011
urmatoarele documente:
- 2 contracte individuale de munca in original, cate unul pentru fiecare parte (angajator si angajat).
- carnetul de munca al salariatului. ,iar in situatia in care carnetul nu a fost eliberat salariatului de fostul angajator, declaratie pe proprie raspundere ca acesta se afla la fosul angajator.
- copie dupa actul de identitate al salariatului;
- copie dupa diploma de studii.

Potrivit art. 27 alin. (1) din Codul muncii o persoana poate fi angajata in munca numai in baza unui certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci .

Ca urmare, alaturi de documentele enumerate anterior, in dosarul de personal al fiecarui salariat trebuie sa se regaseasca la momentul angajarii si certificatul medical eliberat de medicul de medicina muncii care constata aptitudinea salariatului de a desfasura respectiva activitate.

-avize, autorizatii, atestari necesare pentru exercitarea meseriei sau profesiei.

- livretul militar sau adeverinta de recrutare
- fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale din anul anterior (fotocopie), respectiv recomandare de la angajatorul precedent. Daca persoana se incadreaza in munca pentru prima data, recomandarea se va putea elibera de catre unitatea de invatamant absolvita.

-in plus va avea la dosar si fisa postului pentru actualul post pe care urmeaza sa fie angajat.
succes!!
carte de munca!
doradragan a scris:

carte de munca!


De la 01.01.2011 nu mai sunt folosite ...
da, de la 01.01.2011 nu se mai folosesc, dar vechimea cum o calculezi daca nu ai carnetul de munca (si) sau adeverinta de la locurile de munca anterioare?
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
lity, utilizator
lity a scris:

da, de la 01.01.2011 nu se mai folosesc, dar vechimea cum o calculezi daca nu ai carnetul de munca (si) sau adeverinta de la locurile de munca anterioare?


Vechiemea este necesara numai pentru acordarea sporului de vechime ... se poate solicita salariatului o copie de pe carnetul de munca.

Alte discuții în legătură

Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru a angaja muncitori la intreprinderea mea individuala? Bibijoe Bibijoe Am o intreprindere individuala, si vreau sa angajez 2 muncitori.Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pentru a putea sa le fac contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
acte necesare artenemaria artenemaria ce acte sunt necesare pt. angajarea unui conducator auto pe camion (vezi toată discuția)