buna ziua.am un angajat care are ff multe abateri dar pana acum nu i-am atras atentia decat verbal.ultima data insa i-am facut un avertisment scris pe care nu a vrut sa il semneze,am discutat cu seful meu mai departe iar acesta a hotarat concedierea ei.cum ar trebui sa sune formularul de concediere si o pot concedia fara preaviz?
Puteti sa o concediati numai in urma unei cercetari disciplinare.
Se face o comisie de cercetare disciplinara; se convoaca in scris angajatul la o data si o ora anumita, pentru a aduce argumente in favoarea sa; se face un proces verbal cu privire la prezentarea sau neprezentarea angajatului la data comunicata si la concluziile trase; daca angajatul se considera ca angajatul nu mai este potrivit cu locul de munca sau abaterile sale sunt grave, se intocmeste decizia de concediere.
Consultati si Codul muncii, art. 263-268.
ma poate ajuta cineva cu un model?trebuie sa trec obligatoriu motivul concedierii?ideea e ca a incalcat regulamentul intern nu a vrut sa semneze avertismentul scris care i l-am facut iar seful nostru a spus sa o concediem
ma poate ajuta cineva cu un model?trebuie sa trec obligatoriu motivul concedierii?ideea e ca a incalcat regulamentul intern nu a vrut sa semneze avertismentul scris care i l-am facut iar seful nostru a spus sa o concediem
Cum s-o concediati ? .... disciplinar ? .... daca da, atunci trebuie facuta mai intai procedura cercetarii disciplinare prealabile.
Incetare 61 a)
ade31
Buna ziua,
Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)