avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot concedia un angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot concedia un angajat?

buna ziua.am un angajat care are ff multe abateri dar pana acum nu i-am atras atentia decat verbal.ultima data insa i-am facut un avertisment scris pe care nu a vrut sa il semneze,am discutat cu seful meu mai departe iar acesta a hotarat concedierea ei.cum ar trebui sa sune formularul de concediere si o pot concedia fara preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 6 Decembrie 2010
amelia20100 a scris:

preavizul se poate prelungi?angajatul i-a cerut sefului sa ii prelungeasca preavizul pana la sf.anului pt.a beneficia de somaj.se poate?

Preavizul se poate prelungi numai prin concediul medical ....si nu prin acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare disciplinara nebunika86 nebunika86 buna ziua!!! am o problema foarte urgenta asa ca trec direct la subiect: acum 6 luni am fost convocata la o ancheta disciplinara la care ulterior eu m-am ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca disciplinar gabyteo gabyteo Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai axact. Dl Popovici a depus demisia de la locul de munca in data de 13 ian 2009. A trimis aceasta demisie prin posta ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)