avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

va rog sa ma ajutati intr o problema :am castigat procesul impotriva taxei auto si azi dupa doua luni am sunat la arhiva sa intreb daca s a trimis comunicarea hotararii si mi au zis ca inca nu a fost motivata Va rog sa ma invatati ce se poate face in cazul acesta?Cum se poate urgenta motivarea
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 13:49, 10 Noiembrie 2010
Faceti o cerere in care solicitati sa va motiveze hotararea mai repede si aratati care sunt motivele pentru care solicitati urgentarea motivarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească ... 33Alex28 33Alex28 Am și eu o întrebare aștept prin posta o hotărâre judecătorească din 12 Iunie și numai îmi vine nmk și eu stau fără permis de un an jumate l-am ... (vezi toată discuția)