avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,

Ma numesc Maxim ,sunt din Giurgiu ,si asi dori un sfat daca se poate.Acum 3,4 ani cand nu aparuse programul rabla ,am avut trei masini ,nu am avut noroc de ele si le/am predat la fier veki,am obtinut si documentele necesare ,am alergat sa pregatesc si celelalte documente in vederea radierii ,dar totul bine si frumos,m/am blocat la finante.Nu vor sa le radieze pe motiv ca trebuie sa fiu cu impozitul la zi.Am incercat sa mai platesc din el dar tot nu vor.Nu exista nici o cale sa radiez aceste rable,pentru ca impozitul odata tot trebuie sa/l platesc ,problema este ca trece timpul si cresc alte taxe,va multumesc si astept un raspuns favorabil si legal,cu respect Maxim
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:08, 10 Noiembrie 2010
Termenul de prescriptie al impozitelor este de 5 ani si incepe cu data de 1 ianuarie al anului urmator celui in care s-a nascut creanta, asadar, in cazul in care nu a intervenit suspendarea prescriptiei, fiscul va poate cere doar impozitul pe anii 2005-2010.

Ati spus ca ati incercat sa mai platiti din el dar ei nu vor. Nu v-au primit banii sau ce nu vor ?
va trebui sa platiti impozitul pana la data la care le-ati predat la remat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere gaskoe gaskoe Bun gasit Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind ... (vezi toată discuția)
Impozite auto, neplatite, se aduna in continuare mpetre84 mpetre84 Nu am platit impozitul pe ultimii patru ani, fiind plecat din tara. Masina nu se mai foloseste, dar nu poate fii radiata, din cauza impozitului restant. Ce pot ... (vezi toată discuția)