avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ANULARE VALABILITATE CARTE DE REZIDENTA PENTRU MEMBRII ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ANULARE VALABILITATE CARTE DE REZIDENTA PENTRU MEMBRII DE FAMILIE

Daca un cetatean stran,posesor al unei carti de rezidenta pentru membri de familie valabila un an pleaca 7-8 luni in tara sa de origine,cei de la ORI au dreptul de a i anulsa valabilitatea si de a nu i acorda cartea de rezidenta valabila 5ani,pe motiv ca a parasit romania7-8 luni?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: amrrr , utilizator 21:50, 11 Noiembrie 2010
aici veti gasi tot ce va intereseaza [ link extern ]
Vedeti dispozitiile O.U.G. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania. Este de retinut ca actele emise de O.R.I. se pot contesta in instanta, iar contestatia facuta in termen suspenda executarea. Deci, daca apare vreun incident de orice natura cu O.R.I.... si se emite vreo decizie de returnare (interdictie, etc) stiti ce aveti de facut:)

Av. Claudiu Sorin Feteanu
cum poate carte de rezidenta de un an poate a avut alt tip de rezidenta? atunci e alt ceva,in general e de 5 ani,poti lipsi 1 an fara problema chiar 2 ani daca esti in u.e.daca esti casatorit pui alta cerere pentru alta carte dar nu cred ,e ceva in mijloc daca e adevarat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasirea vizei de sedere in romania ContSters172960 ContSters172960 Buna ziua, Sunt cetatean moldovean si am depasit dreptul de a ma afla legal pe teritoriul Romaniei cu 1 an. Mentionez ca pana acum un an am avut viza ... (vezi toată discuția)
Cartea de rezidenta bogusvictoria bogusvictoria buna ziua tuturor!!!!as dori si eu ca cineva sa-mi zica mai amanuntit ce intrebari pun oamenii de la imigrari cind mergi la interviu pentru obinerea cartii de ... (vezi toată discuția)
Nedumerire masura preventiva dosar penal dia2120 dia2120 am avut interdictie de a nu parasi localitatea care a expirat,timp in care nu s-a efectuat nici o cercetare cu toate ca am propus cca 3 probe pt a dovedi ... (vezi toată discuția)