avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cartea de rezidenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cartea de rezidenta

buna ziua tuturor!!!!as dori si eu ca cineva sa-mi zica mai amanuntit ce intrebari pun oamenii de la imigrari cind mergi la interviu pentru obinerea cartii de rezidenta sot cetatean roman..respect tutoror,o zi buna!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 15:50, 26 Noiembrie 2010
Nu exista o reteta exacta cu tipul de intrebari puse:) Oricum, ei doresc sa afle cat mai multe aspecte pentru a putea verifica daca este sau nu o casatorie de convenienta.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare valabilitate carte de rezidenta pentru membrii de familie iulianasab iulianasab Daca un cetatean stran,posesor al unei carti de rezidenta pentru membri de familie valabila un an pleaca 7-8 luni in tara sa de origine,cei de la ORI au ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta sau permis de sedere *anik* *anik* Buna seara,as dori daca ma puteti ajuta intr-o problema.Sunt cu sotul in tara de 1 luna si jumatatea si intentionam sa ne facem un viitor aici in tara sau ... (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezident Larilari Larilari Salut, sunt cetatean moldovean si sunt casatorita cu cetatean roman. Am carte de rezident pentru membru de familie pe 3 ani. In curind imi expira aceasta carte ... (vezi toată discuția)