avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... de ce nu imi raspunde nimeni la intrebare?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

de ce nu imi raspunde nimeni la intrebare?

daca o firma intra in insolventa la cererea sa si in cererea de intrare in insolventa , se specifica faptul ca are sanse reale de reorganizare,se mai ridica dreptul de administrare al societatii ,vechiului administrator.:stunned::(
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 19:16, 10 Noiembrie 2010
cititi www.avocatnet.ro/content/art...
V-ar putea fi de folos.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Gaby811, utilizator
Buna ziua,

Observ faptul ca intrebarea dumneavoastra e postata acum 2 ore. Pentru a primi raspuns, e util sa:
- ii puneti un titlu relevant
- va uitati prin forum, poate s-a raspuns deja la intrebarea in cauza si nimeni nu mai vrea sa reia raspunsul
- sa aveti putina rabdare ;)
- sa nu dati impresia ca nu respectati munca celorlalti oameni, care isi rup din timpul lor liber pentru a raspunde la intrebari in aceasta sectiune.

Numai bine.
si in cererea de intrare in insolventa , se specifica faptul ca are sanse reale de reorganizare,se mai ridica dreptul de administrare al societatii

Exprimarea nu este tocmai conforma cu legea .
Pe langa cerere se mai depun o serie de acte in conformitate cu prevederile art 28 din lege 85/2006 printre care si o decalaratie in acest sens ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de intrare in insolventa anamaria.paduraru anamaria.paduraru In cazul in care societatea doreste intrarea in insolventa, ce acte trebuie puse la dispozitia asociatilor prin care sa se dovedeasca necesitatea intrarii in ... (vezi toată discuția)
Salarii restante pentru perioada de dupa deschiderea insolventei laurentiun1 laurentiun1 Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa la sfarsitul anului trecut. Dupa deschiderea insolventei, am mai lucrat X luni fara a primi ... (vezi toată discuția)
Insolventa alinbaciut alinbaciut Buna ziua,socetatea are datorii destul de mari si nu mai putem face fata,suntem si in proces cu creditorii,ma gandeam sa declansam procedurile de insolventa la ... (vezi toată discuția)