avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare limita de varsta

Buna ziua ,
Sunt nascuta la data de 17.01.1952, va rog sa-mi spuneti daca pot depune dosarul de pensie pentru limita de varsta in luna decembrie 2010.Mentionez ca lucrez din data de 15.09.1971 si in prezent in acelasi loc de munca -administratie publica .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:31, 11 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Puteti depune dosarul in luna ianuarioe 2011 .
Am citit ca, dosarul trebuie depus cu 30 de zile inaintea datei de pensionare.
In situatia prezentata,data specificata pt.pensionare este 17.01.2011,nu?
Nu trebuie depus din decembrie?

Sint exact in ac.situatie..
.Multumesc!
puteti depune cand doiriti dosarul de PLV deoarece ati indeplinit conditiile incepand cu septembrie 2009.
scuze!!!!!
indepliniti conditiile in ianuarie 2011 , deci trebuie sa depuneti dosarul cu 30 zile inainte adica 17.12.2010
inca o data scuze
Eu stiam ca am ac.drept incepind cu ianuarie 2011!

Alte discuții în legătură

Depunerea dosarului de pensionare kero kero Cand se poate depune dosarul de pensionare? Practic eu indeplinesc conditiile pe 17 Mai 2010, am inteles ca a aparut o ordonanta care permite depunerea ... (vezi toată discuția)
Cand se depune dosarul in vederea pensionarii? roxana si florin roxana si florin cind se depune dosarul de pensionare ? cu 30 de zile inainte sau cu cateva zile ? dati-mi o lege sau un ordin ceva va rog (vezi toată discuția)
Pensie limita varsta lege noua ContSters168367 ContSters168367 Buna seara! Conform Leg. 19/2000 indeplinesc conditiile de pensionare limita de varsta in 10 noiembrie 2010,deci in 10 oct va trebui depus dosarul la casa de ... (vezi toată discuția)