avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Somatie plata amenzi rutiere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Somatie plata amenzi rutiere

Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca nu am momentan (15 zile de la somatie) banii respectivi. Acele amenzi nu sunt chiar asa de vechi au 1 an si 3 luni. Amenzile sunt 240 si 540 intrebarea mea este daca platest 540 si mai raman dator 240 inceteaza aceea somatie (prin care stipuleaza ca daca nu platesc in 15 imi executa silit suma),mentionez ca eu nu detin nimic, nu am cont in banca nu sunt angajat nimica. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: eddie1990 , utilizator 21:51, 13 Noiembrie 2010
la sectorul 3 unde sunt eu am vb cu persoana care se ocupa cu aceste treburi (amenzi rutiere) si a zis ca nu se poate, la caserie nu am intrebat daca pot da o suma anume pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)
Isi poate rezerva o banca dreptul de a bloca contul si a retine cardul utilizatorului? alingiuroiu alingiuroiu Buna ziua! Eu am o problema. Eu am facut un contract pentru un card de debit cu o banca din Romania. In perioada noiembrie- decembrie 2011 mi-am depus o suma ... (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)