avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta venituri lunare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta venituri lunare

Am primit pe site-ul firmei o cerere a unui fost angajat, prin care solicita o adeverinta de venituri lunare (care sa fie in conformitate cu Anexa 2 a HG 735/2010) in perioada lucrata (1991-1993), numai ca in acea perioada firma avea o alta denumire, o alta adresa, alt nr. de inregistrare... ulterior aceasta firma a fost inchisa, asemanarea intre firma veche si cea actuala este activitatea desfasurata cat si acelasi conducator.
Practic firma veche numai exista... cum sa procedam?
Multumesc cu anticipatie!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
andad, utilizator
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 20:32, 10 Noiembrie 2010
Ii puteti da o adeverinta cu o data in care era firma activa daca mai ave-ti stampila la ea, oricum nu sunteti obligat sa ii da-ti, trebuia sa ceara cand societatea era activa.
Care este asemanarea intre cele doua societati? .... daca firma veche a fost inchisa cine a preluat arhivele acesteia?
freeelis a scris:

Care este asemanarea intre cele doua societati? .... daca firma veche a fost inchisa cine a preluat arhivele acesteia?

Asemanarea... activitatea de baza si acelasi conducator ...cat priveste arhiva, cred ca-i la firma noua.
Aceasta nu este o asemanare sau identitate d.p.d.v juridic .... Identitatea sau asemanarea despre care vorbeam se refera la CUI ... este acelasi?
freeelis a scris:

Aceasta nu este o asemanare sau identitate d.p.d.v juridic .... Identitatea sau asemanarea despre care vorbeam se refera la CUI ... este acelasi?

CUI diferit

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca liliparaschiv liliparaschiv Buna Ziua, am si eu o problema destul de mare, lucrez de 6 ani, dar nu am Carnet de Munca ci am lucrat doar cu Contract Individual de Munca si nu am toate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime anca.b anca.b Buna ziua, Am fost angajata la o firma pentru o perioada de un an, fara carte de munca, dar cu cim. Actualul angajator, la care am carte de munca de ... (vezi toată discuția)