avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lista actionari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lista actionari

Am o intrebare

Cat de confidentiala este lista de actionari (inclusiv procente) a unei companii private cu capital strain, care are activitate in Romania?

Mersi.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:05, 15 Februarie 2008
Evident, ca ti se dau copii certificate dupa documentele societatii, unde ai obligatia de a trece toate datele. Totusi, mi sa pare ciudat ca nu s-au gandit sa limiteze si asta. Probabil ar necesita un efort prea mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista actionarilor fany62 fany62 Sunt actionar la un SA si am cerut de la administratie Structura Actionariatului (doream lista cu actionari ) si am primit o copie dupa \"Structura sintetica a ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate mony mony Stie cineva f.concret care sunt informatiile pe care o societate comerciala cu capital privat poate refuza sa le dezvalui atunci cand sunt solicitate de catre ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie act constitutiv de la onrc - tert fata de contract, legalitate ContSters22096 ContSters22096 in ce conditii poate un tert sa obtina copii ale actului constitutiv al unei SC de la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)