avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata drepturilor salariale conform instiintarii de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata drepturilor salariale conform instiintarii de la ITM

Buna ziua
Numele meu este Oana. Am primit instiintare de la ITM (datorita sesizarii depusa de mine) ca pana la data de 11.11.2010. societatea la care am lucrat trebuie sa imi plateasca drepturile salariale pe care nu le-am incasat inainte de a pleca de la firma si nici dupa. Mandatarul meu s-a prezentat la firma respectiva sa imi ridice drepturile, dar societatea nu a vrut sa le plateasca. Societea nu mi-a inchis cartea de munca, pe motiv ca mi-a trimis notificare sa ma prezint la sediul societatii (fapt neadevarat), in vederea clarificarii situatiei contractului meu de munca.
As vrea sa fac o adresa la societate, poate se poate rezolva ceva pe cale amiabila, fara a ajunge la instanta.
Va rog sa ma ajutati cu cateva idei.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 19:09, 10 Noiembrie 2010
Inafara de instanta, ma indoiesc sa fie vreo solutie este clar ca dansii nu vor pe cale amiabila, probabil vor sa scape prin insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de plata a drepturilor banesti. Paul198777 Paul198777 Buna ziua, Am fost concediat pe motiv disciplinar, dar exista un comision in suma de 600€ si o diferenta din partea fixa despre care angajatorul nu spune ... (vezi toată discuția)
Salariu, neplata Razvannnnnn Razvannnnnn Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de o firmă la care am lucrat 2 luni de zile.In acest timp eram in perioada de proba.Eu nu am mai vrut sa lucrez acolo ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca/neplata drepturilor salariale Cornelia S. Cornelia S. Buna ziua! Am lucrat la o societate comerciala pana la inceputul lunii septembrie 2018, Societatea a facut concedieri in masa, obligandu-ne sa ne dam ... (vezi toată discuția)