avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotie in judecatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotie in judecatorii

Buna ziua tuturor,as vrea sa va pun o intrebare.
CUM SE POATE CA UN CONFLICT DE MUNCA PENTRU DREPTURI SALARIALE SA DUREZE 1 AN DEJA SI SA NU SE JUDECE NIMIC SI MAI NOU DE IERI CAZUL MEU SI A INCA CATIVA COLEGI SA DISPARA DE PE LISTELE DE JUDECATA DIN PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA?NU ESTE CEVA PUTRED?INTRE JUDECATOR SI PATRONAT?
Cel mai recent răspuns: marianmarian , utilizator 17:53, 12 Noiembrie 2010
Nu am mai auzit de asa ceva! Dar daca ai cererea de dare in judecata pe care ai stampila tribunalului, cu numar, data, etc., poate ar trebui sa mergi sa intrebi ce se intampla.Daca spuneti ca sunteti mai multi in aceasta situatie, cu atat mai mult trebuie vazut ce si cum.
Se intampla la hunedoara Deva.am facut o sesizare la csm acum multumita unui coleg de pe acest sait care mia oferit o adresa sa vad ce raspuns primesc UNDE ESTE BANI ESTE PUTERE
nu este nimic putred, ca a disparut de pe site nu reprezinta nimic, te duci la arhiva si te uiti in fiecare incheiere, daca nai avocat bun te face partea adversa cum vrea ea, si nu o sa vezi bani niciodata
Nu prea avem bani ca ne reprezinta juristi ai unui sindicat si mai nou au inchis firma dar totodata functioneaza doar au scapat de noi cativa adica 18 care am introdus plangerea astai tara taci ca nai ce face astia cu bani fac ce vor noi in somaj de 3 luni asta am patit nu ne ajuta nimeni sau nam ajuns la oamenii buni ca sant greu de gasit .multumesc
Spune mai exact despre ce este vorba, ca nu te putem ajuta altfel. Incercam sa te ajutam daca ne dai mai multe detalii. Cum adica au inchis firma, pentru ce anume i-ati dat in judecata?

Alte discuții în legătură

Salarii neprimite de la angajator iuliana0025 iuliana0025 buna ziua! as avea si eu o intrebare si anume: cum se procedeaza daca nu am primit salriu pe 4 luni de zile de la locul precedent de munca? perioadaL 15 ... (vezi toată discuția)
Consecinte inchidere magazin Sergiu92 Sergiu92 V-as ruga sa-mi spuneti ce consecinte are inchiderea unui magazin, la care patronul (firma) are datorii catre mai multe firme -cateva sute de lei/furnizor- si ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa faca asa ceva ? affraid affraid De cateva luni sunt angajat la o firma de confectii.Ca toata lumea am semnat un contract...pe un anume salariu...etc. , treaba e ca salariul ala nu prea ... (vezi toată discuția)