avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intre gard si sant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intre gard si sant

Buna seara.
Vreau si eu sa stiu daca terenul ce se afla intre gardul meu si santul de pe marginea drumului(ulita) intra in propietatea mea sau in propietatea primariei?
Cel mai recent răspuns: dinca_marian_eugen , utilizator 21:35, 10 Noiembrie 2010
proprietatea primariei!
terenul situat intre gardul dvs si santul de pe marginea drumului este proprietatea primariei.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reabilitare ulita Paulapaul Paulapaul Cer scuze pentru exprimare, dar nici nu stiu cum sa pun problema ca sa se inteleaga cat mai bine. Vreau sa intreb : La tara pentru reabilitarea unei strazi ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate-pagube produse de vecini.ce pot face? baracuda baracuda Va rog sa imi spuna si mie cineva cui si unde trebuie sa ma adresez? Mi-am cumparat acum 2 ani un teren in jud Arges, comuna Teiu si de atunci am numai ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces si construire sant in calea de acces adrian2656 adrian2656 Am rugamintea sa imi acordati cateva momente si sa ma sfatuiti. Parintii mei au o casa care are ca unica cale de acces de la imobil catre sosea si dinspre ... (vezi toată discuția)