avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERI ILEGALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERI ILEGALE

Pentru ca la patron cativa salariati au cerut salarii dupa munca pe care o depun cf CC MUNCA LA NIVEL NATIONAL patronu din hunedoara cu relatii la bucuresti a inchis firma sa scape de ei si au deschis-o pe acelas nume in mai putin de o luna dar fara sa mai cheme persoanele cu probleme care sint an somaj acum au inaintat la instanta concedieri ilegale dar cazul a disparut din sedintele zilnice an care are loc de pe pagina de net si ei fac acelas lucru in continuare castiga dar bietii galagiosi de la 700 ron au ramas in somaj pe 450 ron.UNDEI DREPTATEA SARACULUI LA CINE SA FAC SESIZARI? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: marianmarian , utilizator 18:21, 10 Noiembrie 2010
Da,e nedrept asa.
Sesizati instanta dar ar fi bine sa va angajati si avocat din Hunedoara.
AM INTRODUS AN INSTANTA dar de ieri cazul a disparut din portalul instantelor de judecata am vb si cu juristu dar se pare ca judecatoarea cauzei e pe bune cu patronu sau a luat mita .La cine trebuie sa sesizez ca itm a constatat dar judecatoarea nu ia an seama biroul anticoruptie??? MULTUMESC
Faceti o sesizare la Inspectia Judiciara din cadrul CSM-ului.
STITI CUMVA O ADRESA?
marianmarian a scris:

STITI CUMVA O ADRESA?

Email: inspectie@csm1909.ro

Alte discuții în legătură

Unde poti sa te adresezi? Manole Dumitru Manole Dumitru In situatia pe care, o voi expune, Se poate face plangere impotriva Judecatorului? O cauza cu obiect de judecata \\"vizita si legaturi firesti cu nepotul ... (vezi toată discuția)
Hotie in judecatorii marianmarian marianmarian Buna ziua tuturor,as vrea sa va pun o intrebare. CUM SE POATE CA UN CONFLICT DE MUNCA PENTRU DREPTURI SALARIALE SA DUREZE 1 AN DEJA SI SA NU SE JUDECE NIMIC ... (vezi toată discuția)
Cum fac plangere penala la csm impotriva completului de judecata? picsipoc picsipoc Am avut o sentinta irevocabila pentru repartizarea unei locuinte ANL prin care instanta a hotarat [b]mentinerea pe listele eligibile pana la data ... (vezi toată discuția)