avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire in caz de inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire in caz de inundatie

Apartamentul meu a fost inundat si a suferit pagube serioase din cauza unei defectiuni la o conducta de apa din coloana verticala, comuna, a blocului. Intrebarea mea este: cine trebuie sa suporte costul reparatiilor la apartamentul meu? Asociatia spune ca nu exista nicio prevedere legala care sa mentioneze ca ea ar trebui sa suporte aceste costuri si ca legea 230/2007 vorbeste numai despre cazul in care culpa apartine proprietarului altui apartament.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:24, 10 Noiembrie 2010
Intr-adevar, in lege nu exista asemenea prevedere pentru despagubiri in caz de incidente gen, inundatii, explozii, incendii etc.

Este responsabilitatea dv. sa va aparati proprietatea prin asigurare facultativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari - cheltuieli ale asociatiei Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, la asociatia noastra de proprietari, s-a infundat o teava de scurgere care a produs inundarea unui apartament! Proprietarul apartamentului solicita ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)
Asigurari-despagubiri marieta2404 marieta2404 Vi se pare normal in cazul in care inund un vecin noaptea(mi se sparge o teava), acesta cere despagubiri asiguratorului sau (ING) si acesta din urma (ING) imi ... (vezi toată discuția)