avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract cablu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract cablu

Buna seara!
In luna mai a anului curent, firma de cablu la care avea abonament bunica mea, a fost cumparata de RDS. Atunci, bunica a semnat un nou contract, pe o perioada de timp nedeterminata.
In septembrie, am fost cu bunica la casieria RDS cu o cerere de reziliere. Casiera nu a primit cererea pe motiv ca avem contract pe 16 luni. Ne-am intors acasa, am cautat contractul si am vazut ca e pe o perioada nedeterminata. Am mers iar la casierie si incerca sa ne minta ca de data asta e pe 14 luni(scria acolo ceva despre abonamentele la internet cu modem in custodie...bunica nu are internet ca nu stie nici sa porneasca un calculator...). In cele din urma dupa ce s-a plictisit de aberat a primit cererea de reziliere, a scris ceva intr-un caiet si inca ceva pe contractul nostru.
Acum o luna am sunat la relatii clienti la rds si am aflat ca in ziua in care am dus acea cerere de reziliere, bunica si-a reinoit contractul, pe o perioada de 16 luni.
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 19:12, 10 Noiembrie 2010
Protectia consumatorului clar, sau cereti daune morale, castigati sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Renuntare unilaterala la contract societate de cablu Berninger Berninger Buna ziua! Stiu ca exista deja intrebari similare pe forum, insa din cate am vazut pana acum, este de obicei vorba de rezilieri ale contractelor incheiate ... (vezi toată discuția)
Modificare / reziliere contract rcs rds georgebogdan georgebogdan Buna ziua. M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)