avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescrierea cheltuielilor de judecata datorate unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

prescrierea cheltuielilor de judecata datorate unei persoane

dupa cat timp se prescriu cheltuielile de judecata datorate unei persoane atata timp cat executorul judecatoresc nu are pe ce pune sechestru?se pot prescrie?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:28, 10 Noiembrie 2010
Termenul general de prescriptie este de 3 ani ( art. 3 alin. 1 Decretul 167 / 1958 )
atentie insa la termenul de la care curge prescriptia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere calin_andrei calin_andrei O actiune in pretentii (fie drept comun, fie somatie de plata) se prescrie in termenul general de 3 ani? Iar curgerea termenului se calculeaza de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate recuperare datorii Tempo Tempo Am primit de curand de la EOS KSI ROMANIA SRL o instiintare in legatura cu un debit pe care il am la Orange (la fostul Dialog de fapt) din anul 2001. Debitul ... (vezi toată discuția)
Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)