avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce patesc daca nu respect o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce patesc daca nu respect o hotarare judecatoreasca?

Sunt in divort cu sotul meu. Dar, intre timp, el a inaintat o ordonanta pentru vizitarea copilului nostru care are 2 ani. A obtinut sa o ia 3 zile pe luna. nu sunt de acord cu hotararea instantei asa ca am inaintat recurs. Dar ce fac pana atunci??? nu vreau ca sa ia copilul pentru ca nu-l mai aduce inapoi. Nu este incredintat inca niciunuia dintre noi! sunt disperata!
puteti solicita suspendarea executarii hotararii pronuntate pana la judecarea irevocabila a dosarului. apelati la un avocat
Trebuia sa solicit suspendarea in recurs???
de acord cu colegul si nu ii dat copilul, pana nu se va judeca si recursul!
opinia mea este ca i se va admite recursul. e dreptul tatalui sa vada copilul.
Recursul este formulat de catre mama minorului , nu de tata.
Cum sa se admita recursul tatalui, daca el n-a declarat recurs pentru ca i s-a admis ordonanta?:foottap:
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor bartha ileana bartha ileana anul trecut in iulie am bagat actele de divort, in ianuarie anul curent s-a pronuntat divortul care a fost contestat la curtea de apel Tg Mures unde iar am ... (vezi toată discuția)
Vizita copil Maciprian Maciprian Buna ziua Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere . In ... (vezi toată discuția)
Ordonanta prezidentiala de incredintare si iesirea din tara a minorului marafx marafx Pe aceasta cale comunic tuturor celor care pot avea nedumeriri rezultatele avute de mine in urma apelului telefonic catre numarul 021.9590 al politiei de ... (vezi toată discuția)