avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul etic in spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul etic in spital

Intr-o sectie de spital lucreaza o asistenta cu tulburari psihice care perturba de fiecare data cand e de garda toata activitatea sectiei, face acuzatii nefondate colegilor si medicilor, are iesiri necontrolate, agreseaza pacientii....S-au depus la inceputul anului niste referate la conducerea unitatii care au ramas fara raspuns...Medicul sef de sectie tolereaza...la fel cum tolereaza "cuplurile de indragostiti" formate ad-hoc intre cadrele medicale care, fara nici o rusine, isi afiseaza tandreturile in fata (sau spatele) colegilor asistenti... Infirmierii raspund urat cadrelor medii, injura si fac semne obscene daca, cumva, li se dau ordine...Cu atit mai mult, asistenta sefa, care intimplator face parte din OAMMR, si care "face legea" impreuna cu nepotul si cumnatul care lucreaza in aceeasi sectie, trece cu vederea aceste comportamente si lipsa de etica a asa-zisilor profesionisti.
Intrebarea mea este: noi, ceilalti colegi (scandalizati), ce putem face? Nu ne asculta nimeni, nu se ia nici o masura, mai mult, suntem ridiculizati si acuzati de invidie.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Testari periodice, in vederea evaluarii anuale 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, care este cadrul legal sub care medicul sef de sectie isi poate testa subalternii (asistente, infirmiere) lunar? Dupa ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu- sistemul sanitar clau_dia_t clau_dia_t Bună seara! Sunt asistent medical intr-un Spital Județean de Urgență. Ieri, la serviciu, a fost indicat unui pacient internat de mai mult timp un ... (vezi toată discuția)
Fostul sef care ne hartuia vine in audit intern bine v-am găsit, ... Mihaela11111 Mihaela11111 Fostul sef care ne hartuia vine in audit intern Bine v-am găsit, dragi membri al forumului Avocatnet, Vreau sa va împărtășesc o situație destul de ... (vezi toată discuția)