avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorie

acum 5 ani am fost reprezentanta la o firma de cosmetice si nemaiprimind banii de la o pers.pe o comanda mai mare nu am mai achitat factura!de atunci imi venea acasa sa achit datoria de pe factura,in ultimul timp nu a mai venit nimic!pot recupera banii de la mine prin executare ,imi pot face ceva?intre timp m-am si casatorit si tot ce venea venea la parintii mei acasa,pe numele vechi
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:20, 10 Noiembrie 2010
Daca nu v-a chemat in judecata in termenul de 3 ani de la data emiterii facturii nu mai poate sa va faca nimic ,datoria s-a prescris conform decretului 167/1958.Deci daca nu exista titlu executoriu impotriva dvs ,nu puteti fi executata ,dar ma rog inteleg ca nici dvs nu prea v-ati straduit sa achitati datoria.Probabil ca alte persoane au pus banii in locul domniei voastre nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare elena raduta elena raduta BUNA SEARA!!Fiul meu a primit de la finante o somatie de plata a unor cheltuieli judiciare din 2005 respectiv 2006 in suma totala de 280 lei .cu titlu ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! In situati in care am o factura de la un furnizor(eu fiind srl)din anul 2008 neachitata,se poate considera prescrisa?Avand in vedere ca temenul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)