avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... insusire cerere de recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

insusire cerere de recurs

Buna! Am primit o citatie de la Curtea de Apel in care apare urmatoarea formula: Cu mentiunea de a preciza in scris , daca intelegeti sa va insusiti cererea de recurs dedusa judecatii." Ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:42, 26 Ianuarie 2011
Inseamna ca nu ati semnat personal cererea de recurs. Mergeti la primul termen si semnati.
Ce se intampla daca nu ma prezint ?
Atunci, recursul este nul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe ... (vezi toată discuția)
Solutie apel hepennypacker80 hepennypacker80 Bună ziua, am primit această soluţie de la curtea de apel Bucureşti: Constată nul recursul declarat de reclamantul X. Respinge recursul declarat de ... (vezi toată discuția)