avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de arendare
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de arendare

Buna ziua tuturor. Dupa ce au trecut 3 ani si 5 luni, de cand am deschis actiune in proces cu un arendas care nu mi-a dat nimic din contractul de arendare incheiat legal si inregistrat la Consiliul local, dupa nenumarate contestatii si recursuri, instanta , dupa judecarea fondului a decis ca am dreptate, si a lamurit intelesul titlului executor. A dispus sa-mi fie platite si chelt. de judecata, si a dat dreptul la recurs intimatului , de 15 zile de la comunicare. Au trecut cele 15 zile, si inca 4 zile , si nu a facut recurs. Am legalizat hotararea, care a ramas definitiva si irevocabila, urmand ca executorul sa faca demersurile legale si sa procedeze la continuarea executarii silite. Mentionez ca acel contract de arendare a fost initial investit cu formula executorie. In situatia data, intreb daca arendasul mai poate face contestatie, la executare, asa cum a facut acum 3 ani si 5 luni, sau o alta forma de contestatie in urma acestei hotarari ramasa def. si irevocabila. Cu respect, astept un posibil raspuns
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:46, 11 Noiembrie 2010
Procedural/legal, are dreptul sa apeleze la formularea unei contestatii in vederea respingerii/suspendarii executarii silite pe care o veti incepe.Faptul ca promoveaza o astfel de actiune, nu inseamna ca ar putea obtine si o solutie favorabila...dar cine poate sti? Poate apar imprejurari noi, de exemplu-insolventa debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs prin incheiere wap54 wap54 Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)