Buna ziua tuturor. Dupa ce au trecut 3 ani si 5 luni, de cand am deschis actiune in proces cu un arendas care nu mi-a dat nimic din contractul de arendare incheiat legal si inregistrat la Consiliul local, dupa nenumarate contestatii si recursuri, instanta , dupa judecarea fondului a decis ca am dreptate, si a lamurit intelesul titlului executor. A dispus sa-mi fie platite si chelt. de judecata, si a dat dreptul la recurs intimatului , de 15 zile de la comunicare. Au trecut cele 15 zile, si inca 4 zile , si nu a facut recurs. Am legalizat hotararea, care a ramas definitiva si irevocabila, urmand ca executorul sa faca demersurile legale si sa procedeze la continuarea executarii silite. Mentionez ca acel contract de arendare a fost initial investit cu formula executorie. In situatia data, intreb daca arendasul mai poate face contestatie, la executare, asa cum a facut acum 3 ani si 5 luni, sau o alta forma de contestatie in urma acestei hotarari ramasa def. si irevocabila. Cu respect, astept un posibil raspuns
Procedural/legal, are dreptul sa apeleze la formularea unei contestatii in vederea respingerii/suspendarii executarii silite pe care o veti incepe.Faptul ca promoveaza o astfel de actiune, nu inseamna ca ar putea obtine si o solutie favorabila...dar cine poate sti? Poate apar imprejurari noi, de exemplu-insolventa debitorului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recurs prin incheiere
wap54
Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)