avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament

Buna ziua,
Lucrez in politie, pentru a beneficia de plata chiriei am nevoie de contract incheiat la finanate. Proprietara apartamentului pe care vreau sa-l inchiriez beneficiaza de pensie de urmas din partea tatalui.Daca facem contract de inchiriere aceasta ar pierde pensia de urmas. Se poate face contractul pe numele mamei acesteia? In ce conditii?
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 11:02, 11 Noiembrie 2010
nimeni, nici macar mama , nu poate inchiria ceea ce nu are .
Prin urmare , nu se poate.
cititi mesajul privat pe care vi l-am trimis.
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
praporgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate/ fraude inchiriere VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! De curand am avut de inchiriat un apartament si am impanzit internetul cu anunturi. La scurt timp m-a contactat pe mail o doamna care imi spunea ... (vezi toată discuția)
Procura inchiriere, cine apare cu venit? asye asye Procura inchiriere apartament, cine apare cu venit? (Vreau sa nu apara proprietarul cu venit ci persoana care are procura) (vezi toată discuția)
Taxe si impozite din chirii rosehusky rosehusky Am un apartament pe care l-am inchiriat legal, cu contract de inchiriere si am platit si impozitul. Pentru mine totul era corect si legal, eram impacat chiar ... (vezi toată discuția)