avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reprezentare in instanta

In cadrul unui proces privind drepturi salariale ale functionarilor publici aflat la recurs eu pot fi reprezentata de sotul meu? Daca da ,in ce conditii ? Mentionez ca sunt o persoana foarte emotiva si nu am suficienti bani pentru a fi reprezentata de un avocat.
Cel mai recent răspuns: stormlord , utilizator 10:06, 13 Noiembrie 2010
nu, nu puteti fi reprezentata decat de dvs, sau de un avocat :)
Da, puteti fi reprezentata de sot.
aveti insa obligatia de a da dreptul de reprezentare sotului, fie prin procura cu semnatura legalizata, fie prin declaratie verbala data in sala de judecata la termen.
Insa, fiind vorba de o cauza aflata in recurs, sotul dvs nu va putea pune concluzii pe fond, dar puteti cere amanarea pronuntarii pentru a depune dvs. concluzii scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila dutu69 dutu69 In urma unei contestatii legate de o concediere ilegala (pe motiv fals de desfiintare a postului), la infatisare, judecatoarea a propus rezolvarea pe care ... (vezi toată discuția)
Reprezentare ruda de catre licentiat in drept MARIKO9 MARIKO9 As dori sa reprezint o ruda in instanta si as vrea sa stiu care e procedura. Pentru studierea dosarului inainte de primul termen am nevoie de o procura ... (vezi toată discuția)
Despre procuri - dreptul unui secretar de primarie de a reprezenta doua persoane cu care nu este ruda titi marina titi marina Va salut Am o nelamurire cu privire la procurile autentice, asa cum este reglementat in CPC art.68. Ce spune articolul:Art. 68 \"Procura pentru ... (vezi toată discuția)