buna ziua . am facut plangere penala impotriva cuiva care a folosit abuziv datele mele personale pentru condus masina ca urmare eu am ramas fara permis 90 de zile fara sa stiu .politia il depisteaza .pot sa dau in judecata politia si sa cer ,daune si de care?
Primul pas este formularea plangerii contraventionele, pentru a nu pierde termenul si a putea circula in continuare. Pentru alte aspecte, detaliati putin.
mai exact cineva mi-a invatat datele din buletin si mergea cu ,masina lui iar cand il oprea politia spunea ca nu are actele la el si spunea datele mele acest lucru intamplandu-se dee mai multe ori chiar o data era baut si mi-a fost suspendat permisul pentru bautura astafara sa stiu . presupun ca era mana in mana cu politia altfel nu stiu cum a scapat
as dori sa stiu daca dupa solutionarea plangeri penale si dovedirea infractorului , daca pot sa cer daune morale politie pentru ca nu si-au indeplinit datoriile de srvicu corspunzator. acea persoana putea fii un criminal sau orcine altcineva iar ei l-au lasat sa plece
Formulati contestatie impotriva procesului in termenul legal de 15 zile de la primirea acestuia,la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei si apoi margeti la politia competenta si formulati plangere penala ,impotriva persoanei care s-a folosit de datele dvs,pentru infractiunea de fals privind identitatea,prev.de art.293 c.pen.
Succes !