avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante

In perioada 2000-2009, atat eu cat si sotia mea am fost angajatii unei societati pe care am imprumutat-o cu sume de ordinu a mii de roni , in timp (aorox.30.000) prin credite de nevoi personale la diferite banci. Desi, nu am inchiat nici un document cu administratorul societatii , cea mai mare parte a acestor imprumuturi s-au facut prin transfer bancar ce poate fi dovedit cu extrase de cont de la datele respective (transfer din contul de credit in contul societatii). In 2009 societatea a intrat in insolventa voluntara, iar acum noi platim aceste credite. Intrebarea este: Exista termen de prescriptie pentru recuperarea acestor bani, deoarece in prezent resursele noastre se duc la plata creditelor si abia peste 3-4 ani vom pute sa incercam recuperarea prin instanta ??
Cel mai recent răspuns: boghi102006 , utilizator 14:21, 13 Noiembrie 2010
da, termenul de prescriptie de 3 ani .
puteti sa va inscrieti la masa credala.
Va multumesc pentru mesaj si pentru raspunsul la subiectul "recuperare creante", dar pe mine ma intereseaza daca ma pot indrepta impotriva fostului administrator al societatii, ca persoana fizica, deoarece atat eu sat si sotia mea am fost inselati in sensul ca ni s-a promis ca urmeaza sa ia credit pentru renovarea locuintei lui si din acei bani vom stinge creditele noastre, mai mult cu 4 luni inainte de iregistrarea cereri de "insolventa voluntara" nici eu, nici sotia nu am luat salariile , iar in acest timp ratele la credite au fost platite din incasarile societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa- recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana poate fi investita cu formula executorie o hotarare judecatoreasca cu privire la drepturi salariale(definitiva si executorie), dupa intrarea in insolventa? va ... (vezi toată discuția)
Inselaciune boghi102006 boghi102006 In anul 2006 am facut la indemnul administratorului societatii la care eram angajat eu si sotia, credite de nevoi personale pt. a ajuta financiar societatea ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)