avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice clarificari cu numele operatorului economic
Discuție deschisă în Achiziţii publice

clarificari cu numele operatorului economic

am publicat din greseala la o licitatie deschisa in derulare la sectiunea clarificari si numele operatorului economic.Ce pot sa fac acum, avand in vedere ca nu se mai poate face o erata la clarificari?
poate un operator economic sa invoce aceasta greseala si sa avem probleme in derularea licitatiei?
Cel mai recent răspuns: larrym , utilizator 15:05, 11 Noiembrie 2010
dupa parerea mea nu poti sa mai faci nimic acum.daca nu sesizeaza nimeni ok, dar da, poti avea probl daca contesta cel caruia i-ai dezvaluit identitatea, in termen de .... zile (in functie de val.estimata) de la data luarii la cunostinta a unui act ilegal..(de la data publicarii).daca trece termenul chiar daca contesta asta nu o sa aiba castig de cauza.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de urgenta 19/2009-ref. la achizitiile publice aura calin aura calin Buna seara, am trei aspecte neclare: -termenul pentru introducerea contestatiei la CNSC s-a modificat? -depunerea contestatillor la CNSC, in contextul ... (vezi toată discuția)
Prelungire termen la procedura lansata deja in seap 1ppp 1ppp Am lansata o procedura in Seap (Licitatie deschisa- 53 zile) si nu am nici o solicitare de clarificari. Licitatia are termen pe 19.03. si a si dori sa ... (vezi toată discuția)
Viciu de procedura? d_alinaoana d_alinaoana Este vorba despre un proiect pe fonduri, POR 5.2 - Turism. Procedura de achizitie principala a contractului este in curs de desfasurare - prin Ordinul ... (vezi toată discuția)