avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

ce trebuie sa fac pentru a radia o masina care am dato si nu am facut acte de vanzare?nu mai gasesc persoana care are masina.
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 22:24, 11 Noiembrie 2010
Mergeți la un birou notarial și faceți o declarație pe propria răspundere în care să descrieți exact ce s-a întâmplat cu mașina (de ex. ați înstrăinat-o numitului X fără a avea nici un act doveditor în acest sens....). Dar prima dată mergeți la serviciul impozite și taxe să luați ceva date despre autoturism în cazul în care nu mai aveți talonul sau cartea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism stef0957 stef0957 am vandut in anul 2003 un autoturism renault 18,unei persoane din Bucuresti si i-am dat acestuia numai talonul masinii, cartea de identitate a autovehiculului ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara contract de vanzare-cumparare silviuglv silviuglv Buna ziua, in 2014 am vandut un autoturism insa nu a fost radiat de la primarie si m-am trezit cu impozit de plata ptr el. La primarie mi-au spus ca doar cu ... (vezi toată discuția)