avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil mostenit

Daca am mostenit un imobil ,sunt obligata sa platesc impozit?si daca da,cat % din valoarea lui?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:13, 11 Noiembrie 2010
Daca dezbateti succesiunea dupa 2 ani de la deces, atunci datorati statului un impozit de 1 % din valoarea bunurilor imobile, impozit care va fi incasat de catre notarul care va elibereaza certificatul de mostenitor.
sunteti obligata sa platiti impozit pe acel imobil. iar la dezbaterea mostenirii veti plati 1% din valoarea acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune laur2013 laur2013 buna seara, in ce conditii pot deschide succesiune daca suntunicul fiu, insa mama meatraieste? (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am cumparat o masina in 2017 pe care vreau sa o vand ... amalia79 amalia79 Buna ziua,Am cumparat o masina,exclusiv pe numele meu, in 2017 pe care vreau sa o vand acum.Cei de la Primarie nu-mi elibereaza certificatul fiscal pe motiv ca ... (vezi toată discuția)