avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Buna ziua,ma numesc Neagu Liliana si sunt insarcinata,urmand sa nasc spre sfarsitul lui decembrie.Sunt studenta in anul 3 la o facultate din Craiova,dar sunt la frecventa redusa.Intrebarea mea este pot sa beneficiez de indemnizatia pentru crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:00, 11 Noiembrie 2010
Din art.1 alin.2 lit "m" al OUG 148/2005 reiese ca nu beneficiati.
m) urmeaza cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar si universitar, organizat potrivit legii, frecventate fara intrerupere. Sunt exceptate de la aceasta obligatie persoanele care au intrerupt cursurile din motive medicale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului rus_ionela rus_ionela daca sunt studenta la idd beneficiez de indemnizatie (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-studente fara carte de munca ioana5555 ioana5555 Buna ziua, Sunt studenta in anul 1 de facultate si nu am muncit niciodata.sunt insarcinata si va rog sa ma clarificati daca eu beneficiez de ... (vezi toată discuția)