avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... solutionarea unui fals si uz de fals si stingerea unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

solutionarea unui fals si uz de fals si stingerea unui impozit dirijat gresit urmare a falsului

desi am sesizat Parchetul cu o plangere in mai 2010 asupra unui fals si uz de fals din partea unor persoane care au semnat in numele meu si pentru mine dar FARA ACORDUL SI CUNOASTEREA MEA - a unui cnrtract de inchiriere spatiu, fara sa-mi comunice somatiile de la finante - dupa aprox,4 ani am aflat comunicand finantelor din orasul respectiv noua mea adresa ca sunt "dator" cu 10 mil vechi pentru impozit si penalitati din cedare drept de folosinta.
Parchetul a dirijat dosarul spre cercetare unei sctii de politie din orasul unde domiciliez unde ca prin minune adjunct este sotul verisoarei uneia din persoanele banuite de fals si concubinul alteia dintre ele.
La memoriul meu la Inalta Curte de Casatie s-a returnat dosarul Parchetului si inca nu am primit nici o solutionare desi sunt somat de finante sa platesc acea suma pe care nu am cum sa o recunosc neavand habar. In plus nu pot obtine cazierul fiscal pentru efectuarea unei tranzactii notariale.
Ce sa fac, cum sa procedez? cu multumiri
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:56, 11 Noiembrie 2010
mergeti la parchet si interesati-va de stadiul dosarului.
Nu se intelege foarte bine cazul. Daca au semnat "pentru dvs", inseamna ca era imobilul dvs care a fost inchiriat. Impozitul pe chirie trebuie sa-l achitati in calitate de proprietar.

Sau nu exista inchirierea imobilului si au depus la Administratia Financiara un cotnract fals sa va creeze obligatii de impozit? E greu de conceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui impozit dirijat gresit prin fals asupra unei persoane ela_monika ela_monika [b]desi am sesizat Parchetul cu o plangere in mai 2010 asupra unui fals si uz de fals din partea unor persoane care au semnat in numele meu si pentru mine dar ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere Iness01 Iness01 Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)
Contractul de închiriere mia_bv mia_bv Pentru ca contractul de închiriere încheiat între proprietar şi chiriaş să producă efecte juridice este suficient să conţină doar semnăturile celor ... (vezi toată discuția)