Am doi vecini care langa bloc la nici doi metri fac foc deschis........sunt in varsta deci si mintea le este limitata........ Ultima oara am luat o sticla si am stins focul dar a doua oara de-a dreptul trebuie sa ma iau de ei .........am fost sfatuit sa nu le fac nimica ca se pare ca voi avea eu probleme .......dar alta solutie care ar putea fi ca sa ii invat minte....... ei fac gratar si fumul cand ard lemne afuma pe toti locatarii........poate restul spun ca lasai ca sunt prosti........dar eu daca las geamul deschis si ma intorc seara si vad fum in casa.....imi vine sa ii leg pe ei si sa ii pun acolo unde fac ei gratarul....... :) dar decat sa am probleme cui sa raportez ca sa nu umblu cu telefoane...........deaiurea............
Am uitat sa precizez ca pot sa dea foc la cei care au geamul deschis pentru ca le ia vantul si zboara cateodata foc aprins (cenusa, ce e)
sunati intai la informatii pentru aflarea numerelor de telefon mai sus amintite si sunati la toate trei :)
dupa amenda data vecinilor fiecare pe sectorul lui de activitate sa aveti pregatit numarul de telefon al politiei si sa tineti usa de la apartament normal inchisa :)