avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini care fac gratar langa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini care fac gratar langa bloc

Am doi vecini care langa bloc la nici doi metri fac foc deschis........sunt in varsta deci si mintea le este limitata........ Ultima oara am luat o sticla si am stins focul dar a doua oara de-a dreptul trebuie sa ma iau de ei .........am fost sfatuit sa nu le fac nimica ca se pare ca voi avea eu probleme .......dar alta solutie care ar putea fi ca sa ii invat minte....... ei fac gratar si fumul cand ard lemne afuma pe toti locatarii........poate restul spun ca lasai ca sunt prosti........dar eu daca las geamul deschis si ma intorc seara si vad fum in casa.....imi vine sa ii leg pe ei si sa ii pun acolo unde fac ei gratarul....... :) dar decat sa am probleme cui sa raportez ca sa nu umblu cu telefoane...........deaiurea............
Am uitat sa precizez ca pot sa dea foc la cei care au geamul deschis pentru ca le ia vantul si zboara cateodata foc aprins (cenusa, ce e)
Cel mai recent răspuns: Nicolaie Ciobotaru , Consultant resurse umane 23:01, 16 Februarie 2008
Sunati la pompieri. :)
sau la politia comunitara! la garda de mediu....
sunati intai la informatii pentru aflarea numerelor de telefon mai sus amintite si sunati la toate trei :)
dupa amenda data vecinilor fiecare pe sectorul lui de activitate sa aveti pregatit numarul de telefon al politiei si sa tineti usa de la apartament normal inchisa :)
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)
Deranj ordine publica DanOrc DanOrc buna ziua, ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de gratar! marasescuc marasescuc Buna ziua, Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari. Stau la curte si avand in vedere ca a venit \"vara\" ... (vezi toată discuția)