avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie productie paine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie productie paine

cine ma poate ajuta cu inregistrarile contabile ce se fac la o brutarie? cum se calculeaza valoarea produsului finit ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:15, 12 Noiembrie 2010
Valoarea produsului finit se determina pe baza unei calculatii de pret . Aceasta se face pe baza consumului specific de materii prime si manopera , la care se adauga cheltuieli indirecte, regie sectie, regie intreprindere, profit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de calculatie de pret la produse finite LUMIS LUMIS va rog ajutati-ma cu ocalculatie de pret la produse finite de ex.paine ,daca sunt platitor de tva adaug si tva la calculatie ? sau numai ad.comercial? ... (vezi toată discuția)
Productie -patiserie Cotinghiu Marcela Cotinghiu Marcela Buna, va rog frumos sa ma ajutati la o problema ,vreau sa-mi deschis o palacintarie si nu stiu ce acte am de facut pt. productie,cum calculez pretul de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire laci73ro laci73ro buna ziua poate sa-mi detalieze si mie cineva care sunt elementele care intra dpdv fiscal si contabil in evaluarea stocurilor multumesc ;) (vezi toată discuția)